Ook zo enthousiast over deze website, deel het met je vrienden!Nieuws

13 oktober 2010

10% korting op Cactus & Reptielenhuis De Drakenwereld

CactusWereld is sinds 1 september overgenomen door Yvonne Slots en heet voortaan Cactus- en reptielenhuis De Drakenwereld. Voor 10% korting op de toegangsprijs ga je snel naar de website en druk je de kortingsbon af.
Lees verder...

09 september 2010

Zeldzame cactus gespot in Zuid Spanje

Trichocereus pachanoi cristate cactus, San Pedro cristata cactus

In een zeer warme tuin bij Valladolid (Zuid Spanje) is een prachtig exemplaar van de zeer zeldzame cristata vorm van Trichocereus pachanoi (san pedro cactus) gevonden. De cactus stond al jaren in de tuin verscholen achter twee Sanseverias.
Lees verder...

(c) 2008 by Rob Postma
Bezoek www.webmaneasy.nl

Nieuw - de Promobox

Nieuw in WebMan Easy is de promobox, nog beter bepaalde onderdelen onder de aandacht brengen!

Welkom op deze demonstratie website.

Beste bezoeker, welkom op deze demonstratie website over cactussen. De website geeft een overzicht van de mogelijkheden van WebMan Easy, de complete websitemodule van FrisBEE.

 

ExtraTekst

Lees verder...

Menu- en submenstructuur en hoofdstukken tekst

In onze ervaring bestaan veel websites uit menu-items met daaronder een onderverdeling in submenu-items. Onder de submenu-items wordt dan de echte informatie opgenomen.

Deze informatie bestaat uit tekst eventueel gecombineerd met afbeeldingen en/of video's.

Nieuws

Natuurlijk is nieuws een belangrijk onderdeel op elke website, omdat je hier de bezoekers snel mee op de hoogte kunt brengen van nieuwe ontwikkelingen. Naast actueel nieuws is er natuurlijk ook ruimte voor een archief van nieuws.

Vanaf nu is het ook in WebMan Easy mogelijk om nieuws van externe bronnen (via RSS-feeds) op te nemen.

Discussieplatform

Als aanvullende module leveren we een forum of discussiemodule. Bezoekers kunnen zo lief en leed met elkaar delen, op elkaars stellingen reageren en elkaar zodoende aanvullen.

Bekijk een voorbeeld van onze discussiemodule.


Fotoalbum

Bij een hoofdstuk tekst kunnen vanzelfsprekend afbeeldingen opgenomen worden, die de tekst kunnen verfraaien. De beheerder kan kiezen voor het plaatsen van een afbeelding rechts van de tekst (de standaard opmaak), maar ook links van de tekst of gecentreerd.

Bij een hoofdstuk kunnen een beperkt aantal afbeeldingen opgenomen worden, maar wil de beheerder toch meer afbeeldingen opnemen dan kan dit natuurlijk wel. We gebruiken hiervoor een fotoalbum, dat aan elk brok tekst in de website gekoppeld kan worden.

In een fotoalbum kunnen een onbeperkt aantal afbeeldingen toegevoegd worden. Een fotoalbum kan op een aparte pagina geopend worden, maar het is ook mogelijk om het fotoalbum direct te tonen onder een hoofdstuk tekst.

Vacatures

Elke organisatie heeft wel eens een vacature die ingevuld moet worden, dan is het handig als dit ook via de eigen website gemeld kan worden. Nog mooier wordt het als geïnteresseerde bezoekers daar dan ook direct op kunnen reageren door het invullen van een sollicitatieformulier.

Perfect wordt het pas, als met behulp van dit formulier, ook direct een CV en/of een motivatiebrief mee gestuurd kunnen worden.

Ook solliciteren? Klik hier.

Informatie afsluiten

Soms wil je bepaalde informatie best opnemen op de website, maar mag die niet door iedereen worden gezien. Dan is het kunnen afsluiten van informatie voor bepaalde doelgroepen een handige mogelijkheid.

Zelf de verschillende doelgroepen aanmaken en personen toekennen aan één of meerdere groepen. Na inloggen krijgen deze bezoekers de informatie te zien die voor 'normale' bezoekers niet te zien is.

Informatie is op alle niveau's af te sluiten, dus zowel menu- als submenu-item als hoofdstukken tekst.


Verwijzende pagina's

Om een goed inzicht te krijgen in welke websites er naar je eigen website verwijzen, is de verwijzende pagina's module een standaard onderdeel in WebMan Easy.

Elk bezoek aan de site wordt geregistreerd en met behulp van de zoekfunctie kun je precies bekijken welke website er veel bezoekers naar je website verwijzen.Delen